ep archivo   fachada de la sede de cellnex telecom en barcelona catalunya espana
David Zorrakino - Europa Press - Archivo

Cellnex Telecom puja a borsa aquest dijous després de presentar resultats del primer semestre. Aquestes en són les primeres valoracions dels analistes.

  • 36,70€
  • -0,19%

Els experts de Bankinter, que aconsellen comprar el valor, amb un preu objectiu de 44,10 euros, afirmen que els "resultats són lleugerament millors del que s'estima" i destaquen que la companyia "manté guies sense canvis per al 2024".

A parer seu, l'operador de torres de telecomunicacions es beneficiarà d'"un entorn que s'hauria de tornar favorable el 2024, amb demanda creixent, inflació encara elevada i possibles rebaixes de tipus".

RENTA 4: SOBREPONDERAR, P.O. 46 EUROS

Els analistes de Renta 4, que aconsellen sobreponderar, amb valoració de 46 euros, indiquen que "no esperem que el registre del deteriorament dels actius a Àustria sigui recollit negativament en la cotització", i afegeixen que "el fet d'haver reiterat guies, juntament amb el fet que la generació de caixa ha estat superior a les expectatives", són factors positius.

Sobre la intenció de Cellnex de remunerar l'accionista quan vengui la filial a Àustria, afirmen que "veurem si s'avança l'inici de la distribució de dividends o s'opta per una recompra d'accions veient els nivells a què cotitza la companyia". Segons la seva opinió, "aquesta darrera opció és la més probable si la cotització segueix en aquests nivells"

Noticias relacionadas

contador