ep archivo   el simulador del helicoptero h175 de indra
HANSON WONG - Archivo

Càstig borsari per a Indra (-1,8%; 18,84 euros) després d'uns resultats del primer semestre "inferiors al que s'estimava" el consens. Tot i que els analistes mantenen la seva visió positiva sobre la companyia, que ha elevat els objectius anuals.

  • 16,59€
  • -1,43%

Els experts de Bankinter, que aconsellen comprar el valor, amb un preu objectiu de 24,20 euros, consideren els resultats "mixtes", ja que han superat pronòstics en ingressos, però no en EBIT ni en benefici net.

"Malgrat que els resultats es queden una mica per sota del que s'esperava en algunes línies, creiem que la millora de les guies per a l'any 2024 confirmen la solidesa dels fonamentals, que, a més, estan recolzats per l'increment de la despesa en defensa dels països de la UE de cara als propers anys", argumenten.

Renta 4, el consell de la qual és sobreponderar, amb preu objectiu de 24,20 euros, afirma que els comptes "han complert previsions d'ingressos i han quedat per sota a nivell operatiu i net", encara que també destaca que es "millora la guia del 2024".

Des de Banc Sabadell, empresa que aconsella sobreponderar, amb una valoració de 23,80 euros, destaquen que els resultats "mantenen bona via de creixement, cosa que, a més, porta la companyia a millorar lleugerament la guia per al 2024".

Noticias relacionadas

contador