ep archivo   viscofan
VISCOFAN - Archivo

Els experts de Berenberg han reiterat aquest divendres el consell de compra sobre Viscofan i han elevat la seva valoració fins als 79 euros per acció des dels 76 euros després dels resultats del tercer trimestre presentats per l'empresa navarresa dimecres passat.

  • 62,60€
  • 1,13%

"Viscofan (líder mundial en embolcalls alimentaris) ha presentat uns bons resultats al tercer trimestre. Tot i que ha revisat les seves previsions per a l'exercici complet, cosa que estava almenys parcialment reflectida en el preu de les seves accions, estimem un creixement atractiu (dels beneficis) durant els propers trimestres", expliquen al seu darrer informe.

També comenten que "gràcies a la calma dels preus de les matèries primeres, la recuperació de la demanda d'embolcalls tradicionals i la bona gestió dels costos per part de l'empresa, elevem les nostres estimacions de beneficis per acció per al 2024 en un 5%", cosa que explica la pujada del seu preu objectiu fins als 79 euros.

En aquest sentit, afegeixen que "Viscofan preveu ara un creixement de les vendes limitat (enfront de les previsions inicials d'un creixement del 3-5% interanual), a causa d'una caiguda més forta del previst a les vendes de cogeneració, un creixement del seu EBITDA del 6-8% interanual (enfront del 8-12% interanual) i un creixement del seu benefici net del 8-10% interanual (enfront del 10-15% interanual)”.

"No obstant", conclouen, "això ja es reflecteix en gran mesura en les estimacions de beneficis per acció de consens. Per tant, esperem que durant els propers dies només es produeixin revisions menors del consens".

Per això, creuen que "el creixement dels beneficis de Viscofan podria estar en un punt d'inflexió, cosa que reflecteix una oportunitat de compra atractiva per als inversors".

Noticias relacionadas

contador