ep archivo   una tienda de la franquicia zara en barcelona a 7 de agosto de 2023 en barcelona
David Zorrakino - Europa Press - Archivo

Els experts de Barclays han elevat la valoració d'Inditex fins als 32 euros per acció des dels anteriors 30 euros per títol, i han reiterat el consell de mantenir el valor en cartera.

Aquests analistes esperen que la cadena de moda gallega presenti bons resultats del tercer trimestre fiscal el proper 13 de desembre.

En aquest sentit, han elevat les seves estimacions de beneficis per a la matriu de Zara, ja que esperen que les vendes creixin a un ritme de doble dígit, la qual cosa impulsarà el marge brut.

JEFFERIES TAMBÉ ES MOSTRA POSITIU

Si els analistes de Barclays són positius amb Inditex, els de la companyia Jefferies encara ho són més. "És un favorit clau a la nostra vertical de consum discrecional", han comentat, després de mantenir la seva recomanació de comprar el valor i situar el seu preu objectiu als 40 euros per acció.

Per a l'empresa novaiorquesa, la millora dels guanys ha estat un factor clau per a l'"excel·lent" rendiment de la companyia, en un moment en què el consum europeu passa per una situació delicada.

"En un món d'incerteses, Inditex ofereix forts guanys de quota de participació, un fossat competitiu cada vegada més gran, una fortalesa sense precedents i una mica d'avantatge per a la Xina. Tot plegat embolicat en una valoració poc exigent. La previsió de caixa neta de gener del 2024 d'11.900 milions d'euros hauria de donar suport a un altre període de distribució excepcional de dividends”, assenyalen.

contador