ep la consejera delegada de bankinter gloria ortiz
BANKINTER

Els analistes de Barclays han elevat el preu objectiu de Bankinter i CaixaBank abans de la publicació dels resultats del segon trimestre (Bankinter serà el primer a publicar les xifres aquest dijous).

  • 7,93€
  • -0,28%
  • 5,43€
  • -0,98%

"Creiem que Bankinter podria augmentar l'orientació del marge d'interessos (NII) per sobre de les expectatives del consens, elevant les expectatives d'ingressos per a l'any que ve", han assenyalat des del banc britànic.

Per això, han revisat a l'alça les seves estimacions i han augmentat la valoració fins als 8,40 euros per acció des dels anteriors 7,80 euros, i han reiterat el consell de mantenir en cartera.

En el cas de CaixaBank, han reiterat el consell de sobreponderar i n'han elevat la valoració fins als 6 euros per acció des dels anteriors 5,70 euros per títol.

"El banc pot fer créixer el marge d'interessos en 1.000 milions d'euros més del que el consens espera durant els propers tres anys en conjunt, gràcies a unes perspectives de taxes més altes i un nou impuls creditici accelerat", expliquen sobre aquesta entitat.

Noticias relacionadas

contador