bbva caixabank portada

Els experts de Barclays han aconsellat comprar les accions de BBVA i CaixaBank abans dels resultats del tercer trimestre, previstos per al 31 d'octubre i el 27 d'octubre, respectivament. Un consell similar al que han realitzat altres grans bancs d'inversió els últims dies, com ara Citi i Bank of America.

  • 9,77€
  • 3,28%
  • 5,45€
  • 1,00%

"Hem elevat la nostra recomanació sobre BBVA a sobreponderar a causa d'una perspectiva més positiva per a Mèxic i una millor disciplina de capital", comenten els analistes del banc anglès al seu últim informe, després d'elevar també la seva valoració fins als 10 euros per acció des de els anteriors 9,20 euros per títol.

"També reiterem la nostra recomanació de sobreponderar per a CaixaBank, després d'una anàlisi detallada del marge net d'interès (NII). Esperem que el tercer trimestre sigui favorable per a les dues accions", afegeixen. En el cas de CaixaBank, Barclays ha reiterat la valoració de 5,40 euros per acció.

Aquest dijous Bankinter va ser el primer banc cotitzat de l'IBEX 35 que va publicar els seus resultats, i l'acollida del mercat va ser molt positiva.

Barclays també ha revisat lleugerament a l'alça la valoració de Santander fins als 4,50 euros per acció des dels anteriors 4,40 euros, encara que en el cas del primer banc espanyol ha reiterat el consell de mantenir.

Per a Sabadell, el banc britànic ha reiterat la seva recomanació de mantenir, però n'ha retallat el preu objectiu fins als 1,30 euros per títol des dels 1,40 euros.

Noticias relacionadas

contador