ep estacion de servicio de repsol de combustible 100 renovable
REPSOL

Els experts de Bankinter han reiterat el consell de compra sobre Repsol i n'han elevat el preu objectiu fins als 17,90 euros per acció des dels anteriors 15,10 euros per títol. Segons la seva opinió, hi ha diversos factors que justifiquen aquesta pujada de valoració.

  • 11,74€
  • -1,01%

En primer lloc, assenyalen que “les perspectives que presenten tant el petroli com el gas han millorat”. Perquè el cru "es manté a un nivell elevat des d'una perspectiva històrica, impulsat per manca d'inversions al sector, tensió geopolítica entre consumidors i productors i, sobretot, reducció d'oferta de l'OPEP. Tot això en un context en què la demanda es manté forta".

A més, consideren positiu que Repsol segueixi elevant la seva exposició a les energies renovables, després de la venda d'actius al Canadà i la compra d'actius renovables als Estats Units. "S'aproxima al seu objectiu d'assolir els 20.000MW instal·lats el 2030. Els principals projectes renovables són a Espanya, EUA, Xile i Itàlia", destaquen.

D'altra banda, afirmen que “la retribució a l'accionista n'és una de les grans fortaleses”, ja que “ofereix una rendibilitat per dividend estable (5,1%)”.

En resum, consideren que Repsol "compta amb un balanç sanejat, cotitza a múltiples atractius, la rendibilitat per dividend és estable i cada vegada compta amb un negoci més diversificat, amb més exposició al negoci renovable. Per tot això, i per les perspectives de preu del petroli elevat, mantenim recomanació a comprar i elevem preu objectiu fins als 17,90 euros".

Noticias relacionadas

contador