ep archivo   una de las oficinas del banco bankinter en madrid espana a 25 de marzo de 2020
Marta Fernández - Europa Press - Archivo

Bankinter s'ha disparat a màxims històrics (+4,70%) després de publicar els resultats del primer semestre i elevar la previsió anual de marge d'interessos. Aquestes són les primeres valoracions que han fet els analistes dels seus comptes.

  • 7,95€
  • -0,90%

Els experts de Renta 4, que aconsellen sobreponderar el valor, amb una valoració de 7,90 euros, comenten que "els resultats s'han situat en línia amb les nostres estimacions en marge d'interessos i han superat un 1% en marge brut, recolzat per unes comissions netes un 5% per sobre de la nostra previsió”.

"D'altra banda", afegeixen, "les provisions més grans porten al benefici net a situar-se un 2% per sota de la nostra estimació. En comparativa amb el consens, les xifres també han estat força alineades, incloent-hi el benefici net (+1% enfront del consens)".

També assenyalen que "les mètriques de volums han mantingut el bon to vist al primer trimestre, amb un avanç de la cartera de crèdit del 5%, alineat amb el creixement a un dígit mitjà previst per a l'any".

Per la seva banda, els analistes de Jefferies, que aconsellen mantenir el valor en cartera, amb un preu objectiu de 7,10 euros, destaquen que el benefici net s'ha vist impulsat "per millors marges, comissions i costos, només compensats" ​per una petita pèrdua en els deterioraments".

Segons la seva valoració, "les tendències del marge d'interessos continuen sent positives, amb un creixement intertrimestral de l'1%, ja que la dinàmica dels marges continua sent favorable i el cost dels dipòsits es va mantenir estable durant el trimestre".

Noticias relacionadas

contador