ep archivo   el consejero delegado de telefonica angel vila durante la presentacion de resultados de
Mateo Lanzuela - Europa Press - Archivo

Els experts de Bankinter han reiterat aquest dimarts el consell de comprar sobre Telefónica i han elevat el preu objectiu de l'operadora de telecomunicacions fins als 4,70 euros per acció des dels anteriors 4,20 euros.

  • 3,99€
  • 0,78%

Segons aquests experts, els resultats presentats per Telefónica al primer trimestre "situen el grup en posició de complir les guies de l'any".

"El punt feble dels resultats és un Cash Flow Lliure negatiu de 41 milions d'euros, però el grup al·lega motius estacionals a Arrendaments i Fons de Maniobra i manté l'objectiu d'un creixement superior al 10%", expliquen.

"Això", afegeixen, "al costat de l'acceleració dels estalvis de costos a Espanya per reducció de plantilla des del març i un entorn competitiu relativament estable als principals mercats del grup redueixen el risc d'incompliment dels objectius".

A Espanya, principal mercat del grup (31% dels Ingressos i 35% de l'EBITDA), destaquen que "les tendències de millora a l'EBITDA es confirmen per segon trimestre consecutiu i l'inici de les retallades de plantilla a partir de març 2024, després d'apagar la xarxa de coure, hauria de mantenir la tendència”.

Al Brasil, que suposa el 25% dels Ingressos i el 32% de l'EBITDA, valoren que "els creixements i marges són robustos". Sobre la possible compra de l'operadora Desktop, afirmen que "si se'n surt, l'operació reforçaria el posicionament del grup, retallant distàncies en banda ampla enfront del líder, América Móvil".

Noticias relacionadas

contador