ep archivo   arcelormittal de gijon
ARCELORMITTAL - Archivo

ArcelorMittal cau a borsa aquest dijous (-1,7%; 20,59 euros) després de presentar uns "dèbils" resultats del primer semestre i unes febles guies per al conjunt de l'any, segons valoren els experts de Bankinter, que aconsellen comprar el valor, amb un preu objectiu de 30,80 euros.

  • 20,51€
  • 0,00%

"Els resultats del segon trimestre continuen mostrant la feblesa del mercat de l'acer, com mostra la revisió a la baixa de les expectatives de demanda aparent d'acer, en particular a Europa", afirmen aquests experts.

També destaquen els comentaris de la companyia, que considera que "les condicions actuals de mercat són insostenibles" per l'excés de producció a la Xina.

"Pel costat financer", afegeixen, "el control del circulant li ha permès mantenir el Cash Flow Operatiu lleugerament positiu". En aquest sentit, afirmen que "la companyia està gestionant, dins de la ciclicitat del seu negoci, costos i circulant i malgrat l'increment del deute, manté una ràtio de palanquejament relativament ajustat".

Tot i això, conclouen, "a curt termini ens mantenim cauts, ja que l'entorn per al mercat de l'acer continua sent molt complex, com reflecteix la revisió a la baixa de les expectatives de demanda aparent per a l'exercici".

Noticias relacionadas

contador