ep archivo   el director de servicios financieros de minsait indra ignacio fernandez
JOSE LUIS GARCIA ROLDAN/MINSAIT - Archivo

IBM i Minsait (Indra) han anunciat la creació i la posada en marxa d'un Centre d'Excel·lència (CoE) d'IA generativa. Aquesta iniciativa té l'objectiu d'accelerar el desenvolupament i la implementació de casos d'ús innovadors que fomentin la transformació de les organitzacions espanyoles.

IBM

  • 213,060$
  • -0,87%
  • 16,700€
  • 2,96%

Segons assenyalen en un comunicat, les dues entitats estan enfocades a desenvolupar diferents casos d'ús i projectes pilot, centrats principalment a l'àrea del customer service, i que es duran a terme en àrees internes de Minsait, així com en entorns de clients, utilitzant la tecnologia dI'BM.

L'objectiu principal d'aquests pilots és validar el potencial de la IA generativa per resoldre problemes reals, millorar els processos empresarials, analitzar la qualitat dels serveis i automatitzar processos de suport, orientats a potenciar el lloc de treball digital a tots els sectors d'activitat empresarial privada i pública.

La plataforma d'IA i dades d'IBM, watsonx, serà l'element central d'aquests projectes, i permetrà a les empreses aprofitar el poder de la IA per transformar les operacions.

"A través d'aquest Centre d'Excel·lència d'IA generativa, estem posant de manifest la nostra col·laboració i unió amb socis clau com Minsait per desenvolupar solucions innovadores que impulsin la transformació digital i generin un impacte tangible a les empreses espanyoles", ha destacat Raúl García, ecosystem leader d'IBM per a Espanya, Portugal, Grècia i Israel.

Per a Ignacio Fernández, director global de Serveis Financers a Minsait, aquesta ambiciosa proposta "ens permetrà accelerar l'escalat de la intel·ligència artificial entre les organitzacions espanyoles de la mà d'un partner tan estratègic com IBM, que ens ajudarà a explorar-ne nous horitzons i acords comercials. Els recursos dels dos, des del coneixement sectorial de Minsait, fins a la mateixa plataforma d'IA i dades d'IBM watsonx, són una proposta de valor diferencial i transformadora en l'àmbit de la IA”.

A través del desenvolupament i la implementació de solucions innovadores basades en IA generativa, aquesta iniciativa conjunta ajudarà a les empreses a afrontar els reptes actuals i futurs del mercat.

contador