ep junta general ordinaria de accionistas de caf
CAF

Construccions i Auxiliar de Ferrocarrils (CAF) ha confirmat aquest dilluns que repartirà, el proper 8 de juliol, un dividend d'1,11 euros bruts per acció, en execució de l'acord adoptat per la Junta General Ordinària d'accionistes celebrada el 15 de juny passat.

CAF

  • 35,800€
  • 2,14%

Així ho ha explicat en una nota remesa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), en què detalla que l'import net per acció, una vegada aplicada la retenció corresponent del 19%, serà de 0,90 euros per títol.

En concret, la companyia ha detallat que l'import del dividend s'addicionarà proporcionalment a la resta de les accions, per la qual cosa l'import brut del dividend per acció d'1,11 euros "es veurà incrementat (exceptuant l'autocartera) i l'import net quedarà del dividend per acció en 0,90 euros després de la corresponent retenció fiscal".

A més, ha donat a conèixer quines són les dates "més rellevants" per a l'abonament del dividend. En concret, segons el calendari plantejat per CAF, la data límit de negociació de les accions de la companyia amb dret a percebre dividend (last trading date) serà aquest dimecres, 3 de juliol.

Per la seva banda, l'ex date, és a dir, el moment a partir del qual els títols negocien sense dret a percebre'l, serà el dijous 4 de juliol, mentre que la coneguda com a record date o data de registre s'ha fixat pel divendres 5 de juliol.

"L'import del dividend es farà efectiu d'acord amb les disposicions vigents per a les entitats dipositàries, utilitzant els mitjans que la Societat de Gestió dels Sistemes de Registre, Compensació i Liquidació de Valors (Iberclear) posa a disposició de les entitats esmentades", detalla CAF en la nota, en què anuncia que ha nomenat agent de pagaments l'entitat Kutxabank.

Noticias relacionadas

contador