ep archivo   trabajadores de airtificial
AIRTIFICIAL - Archivo

Airtificial ha anunciat aquest divendres el desenvolupament d'un projecte per a un Tier 1 alemany d'automoció de 5,2 milions d'euros en què fabrica el lineal més gran de la seva història. Les seves accions es disparen un 10%, fins als 0,10 euros.

  • 0,102€
  • 8,64%

Amb unes dimensions de 100 metres de llargada per 20 d'amplada, aquest lineal s'encarrega del muntatge en sèrie llarga del sistema de refrigeració de les bateries d'automòbils elèctrics i híbrids, i es caracteritza per portar integrat un mètode de transport robotitzat de càrrega i descàrrega de components. El projecte engloba el disseny i la fabricació de 20 braços robotitzats i més de 15 càmeres de visió artificial.

Intelligent Robots, unitat de negoci pertanyent a Airtificial Group, durà a terme el disseny, la fabricació i el muntatge de les peces d'aquest lineal a la planta de Manresa, Barcelona, ​​que necessàriament s'ha ampliat per poder fer front a aquest repte tecnològic, segons ha informat la companyia.

El CEO d'Airtificial, Guillermo Fernández de Peñaranda, ha definit aquest projecte com un encert en l'estratègia d'Airtificial Group d'aprofundir en les tecnologies dels vehicles elèctrics i híbrids, i és pioner en oferir solucions d'enginyeria robotitzada amb intel·ligència artificial. Cal esmentar, a més, que és la primera vegada que treballem amb aquest Tier 1 alemany a Espanya, reforçant així el nostre desenvolupament continuat del teixit empresarial d'automoció al país i, especialment, a Catalunya”.

Noticias relacionadas

contador