ep archivo   fachada de la sede de laboratorios farmaceuticos rovi en madrid espana
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Banc Sabadell ha millorat el seu consell de Rovi fins a sobreponderar des d'infraponderar i n'ha pujat el preu objectiu en un 8%, fins als 90 euros, xifra que suposa atorgar a la companyia un potencial del 26%.

  • 71,850€
  • 0,49%

A l'informe de mercats d'aquest dijous, Sabadell explica que la companyia ofereix "un punt d'entrada atractiu" després d'haver caigut un 22% des de màxims de maig per la rebaixa d'estimacions de Moderna i la reducció dels candidats per adquirir la seva divisió de fabricació a tercers (CDMO).

"Amb tot, les nostres estimacions per a la divisió CDMO ja són conservadores, tant en nombre com en valoració, i, als nivells actuals, veiem un punt d'entrada atractiu", explica l'entitat. "Pugem el preu objectiu un 8% després de fer roll-over i incorporar de forma independent CDMO per la seva possible venda". Sabadell valora la divisió de fabricació a tercers de Rovi en 2.972 milions, fet xifra implica 11,5 vegades EV/EBITDA.

Diu el banc que si Rovi tanca amb èxit la venda, podria lliurar d'un dividend extraordinari, "tot i que pensem que la prioritat serà el creixement i la diversificació del seu propi negoci".

Noticias relacionadas

contador