ep archivo - sede de pharmamar
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo

Els experts de Bankinter han reiterat aquest dimecres el consell de compra sobre PharmaMar i n'han elevat la seva valoració fins als 80 euros per acció des dels anteriors 56 euros.

  • 68,200€
  • 3,33%

Els títols de la biofarmacèutica es van disparar més del 32% aquest dimarts, fins als 66 euros, després que la companyia anunciés durant la sessió que el seu fàrmac Zepzelca -lurbinectedina- per al tractament del càncer de pulmó ha donat resultats "positius" i estadísticament" significatius" a l'assaig de fase III.

"Notícia molt positiva, que millora considerablement les perspectives per a l'aprovació definitiva de Zepzelca com a tractament en primera línia, cosa que implicaria un increment considerable dels ingressos d'aquest fàrmac", assenyalen aquests analistes.

"Revisem a l'alça la nostra previsió de creixement de vendes 2023-2028 TAAC fins al 13% des del 10%, a causa de les millors expectatives que ofereix Zepzelca i, conseqüentment, elevem el nostre preu objectiu fins als 80 euros des dels 56 euros", conclouen.

Noticias relacionadas

contador