ep archivo   luis amodio y mauricio amodio
FERNANDO VILLAR - Archivo

OHLA "ha arribat a un acord amb les entitats financeres que participen a la línia sindicada d'avals bancaris del grup", segons ha explicat en nota de premsa.

  • 0,297€
  • -2,18%

"Aquest acord està subjecte a l'aprovació dels seus comitès respectius al llarg d'aquesta setmana, proporcionant els avals necessaris per al desenvolupament del seu negoci. La companyia avança amb èxit el procés liderat pels accionistes de referència, els germans Luis i Mauricio Amodio, complint el full de ruta anunciat a principis d'estiu", ha afegit.

Així mateix, el grup constructor i de concessions ha aconseguit un principi d'acord amb un grup de bonistes, que representen el 33% dels bons emesos per OHLA.

"Aquest principi d'acord està subjecte a la subscripció d'un 'Lock Up Agreement' (clàusula que limita la venda de participacions accionarials) que reflecteixi els pactes aconseguits, en què ja estan treballant les parts, i properament se sotmetrà a adhesió de la resta dels bonistes", ha indicat l'empresa.

"Els dos acords estan condicionats a la realització d'una ampliació de capital, que serà sotmesa a l'aprovació dels accionistes a la Junta General Extraordinària convocada per al proper 22 d'octubre", ha afegit el grup.

"Aquest procés permetrà a la companyia enfortir la seva estructura financera i atendre les seves obligacions de deute a curt termini. OHLA continuarà informant el mercat sobre els avenços en el procés de recapitalització. Els detalls específics dels acords han estat remesos a la CNMV en compliment de les normatives vigents", ha conclòs la nota emesa per la societat.

Noticias relacionadas

contador