ep un camion de limpieza de esg
FCC/ESG

FCC Servicios Medio Ambiente ha arribat a un acord d'exclusivitat per analitzar la compra de les filials operatives d'Europe Services Groupe (ESG). Subjecta a l'obtenció de totes les aprovacions necessàries i a les condicions precedents habituals, la transacció es completaria al segon semestre del 2024.

FCC

  • 14,300€
  • -2,99%

Bird&Bird està actuant com a assessor legal de FCC Serveis Medi Ambient en la transacció.

"L'adquisició del negoci d'ESG suposaria l'entrada a un mercat clau per a nosaltres i un pas significatiu a l'estratègia de creixement de FCC Servicios Medio Ambiente A més, valorem especialment valuosa per a la nostra companyia l'aportació amb què tots els treballadors del grup ESG contribuirien per al nostre futur a França", segons assenyala Iñigo Sanz, conseller delegat de FCC Servicios Medio Ambiente.

Per la seva banda, Carlos Afonso, director de Desenvolupament i M&A, ha comentat que "l'activitat d'ESG s'emmarca dins dels serveis estratègics del nostre grup, i constituiria una plataforma de creixement per a FCC a tot França, tant als serveis que actualment presta ESG, com en tractament de residus, recolzant-se en la fortalesa tècnica i financera del grup FCC Servicios Medio Ambiente”.

ESG concentra la seva activitat en dues de les àrees més poblades de França: les àrees metropolitanes de París i Lió, a través de les seves quatre filials operatives on presta serveis de recollida de residus municipals, neteja viària, serveis de neteja professionals i de manteniment per a clients públics i privats.

contador