ohla florida
OHLA

OHLA s'ha adjudicat, a través de les seves filials OHLA Building i OHLA USA, dos nous projectes als Estats Units (EUA) per un valor conjunt de prop de 330 milions d'euros (350 milions de dòlars), ha informat la companyia aquest dimarts mitjançant un comunicat.

  • 0,299€
  • 3,10%

El contracte de més import, valorat en 214 milions d'euros (228 milions de dòlars) i adjudicat a OHLA Building, inclou el disseny i la construcció de noves instal·lacions per al centre correccional i de rehabilitació del comtat de Miami-Dade, a Florida.

L'obra s'ubicarà a l'emplaçament de l'antic Training and Treatment Center (TTC) i forma part del pla mestre de remodelació de la institució penitenciària per "crear un entorn que fomenti la dignitat, el respecte i unes connexions més sòlides amb les famílies, sistema jurídic, l'educació i els serveis sanitaris”.

L'abast del projecte inclou la construcció d'un centre d'admissió i excarceració de tres plantes equipat amb quatre sales de vistes i cel·les tipus dormitori, una seu de quatre plantes que albergarà oficines administratives i un magatzem. OHLA també durà a terme tasques d'asfaltat i il·luminació del terreny i construirà un pàrquing per a 500 vehicles i una central energètica equipada amb sistemes elèctrics i mecànics.

El segon contracte, adjudicat a OHLA USA, forma part de la segona fase d'ampliació de la xarxa de canalització d'aigua d'Alvarado, a San Diego, Califòrnia. Aquest projecte d‟infraestructura crítica, valorat en 114 milions d'euros (123 milions de dòlars), millorarà la capacitat de la ciutat de San Diego i proporcionarà un servei d'aigua a 1,4 milions d'habitants.

L'obra inclou la instal·lació d'uns 16 km de canonades principals d'aigua de 61 i 122 centímetres de diàmetre a les zones de Mission Valley i Mission Bay, que connectaran amb el sistema de canalització existent d'Alvarado i el recentment finalitzat de Pacific Beach. També a San Diego, la companyia duu a terme projectes hidràulics com Morena Conveyance North, que inclou la instal·lació de canonades d'aigües residuals.

Noticias relacionadas

contador