ep archivo   nuevo modelo byd shark
BYD - Archivo

BYD i la companyia francesa de gestió de flotes i arrendament operatiu d'automòbils Ayvens han signat aquest dimarts un acord per difondre els vehicles elèctrics del fabricant xinès a Europa, ha informat la companyia gal·la a través d'un comunicat.

A través d'aquest acord, els clients corporatius locals i internacionals d'Ayvens a Europa accediran a solucions personalitzades per a flotes de vehicles elèctrics, des de serveis d'assessorament i arrendaments operatius fins a serveis de càrrega d'extrem a extrem, per a tota la gamma de vehicles elèctrics de BYD.

Ayvens també proporcionarà serveis d'arrendament de servei complet amb marca blanca a pimes i particulars a través de la xarxa de distribuïdors de BYD. Els serveis d'arrendament operatiu estaran disponibles inicialment a França, els Països Baixos, Bèlgica i Luxemburg, i la companyia preveu "una expansió més gran en altres mercats europeus".

A més, les dues companyies han expressat el seu desig d'explorar "activament" més oportunitats al sector minorista, "desenvolupen encara més cooperacions d'arrendament operatiu de marca blanca, per fomentar la transició a la mobilitat elèctrica a Europa".

"A nivell mundial, la innovació de BYD en tecnologia sostenible està inspirant el futur de la mobilitat i brindant experiències excepcionals amb vehicles elèctrics, alhora que compleix objectius per ajudar a reduir les emissions de carboni", ha destacat el president de BYD, Wang Chuanfu.

ACORD A ESPANYA

Amb la signatura d'aquest acord, Arval es converteix en el proveïdor dels serveis de rènting que BYD oferirà als clients a Espanya, a través de la marca BYD Renting.

"Arval aportarà la seva experiència per oferir les millors solucions de rènting, amb tots els serveis inclosos, i la millor experiència de client, una de les dades d'identitat de BYD", ha assenyalat la companyia francesa.

Miguel Cabaça, director general d'Arval España, ha assegurat que a la firma estan "encantats d'aportar tota l'experiència i lideratge d'Arval perquè BYD pugui oferir als seus clients les millors solucions de rènting, tan pràctiques, fiables, adaptades a l'usuari i competitives com la seva pròpia gamma de vehicles”.

contador