ep el presidente de ohla luis amodio en la junta general de accionistas de ohla de 2024
EUROPA PRESS

OHLA ha anunciat aquest dijous la tornada al Brasil després d'adjudicar-se el primer contracte de construcció al país on ja va estar present amb el desenvolupament de projectes mediambientals i de concessions.

  • 0,292€
  • 0,21%

La companyia s'ha adjudicat en consorci l'execució del lot 3 del tramvia de Salvador de Bahia entre Aguas Claras i Piatã. El projecte, amb un import conjunt de 140 milions dʻeuros, ha estat adjudicat per la Companyia de Transports de lʻEstat de Badia (CTB).

El contracte se centra en la construcció d'un tram de 10,5 km de tramvia tipus VLT (Vehicle Lleuger de Transport Ferroviari) que discorre pel centre d'una de les principals avingudes de la ciutat. A més, s'abordarà l'execució de vuit estacions de superfície, una estació intercanviadora amb el metro, un viaducte amb tauler prefabricat de 620 metres de longitud i murs de terra armada. A això se sumarà el subministrament i la instal·lació dels sistemes d'energia (catenària i subestacions elèctriques) i les obres d'urbanització.

OHLA ha recordat en un comunicat que suma 45 anys de presència a la regió on duu a terme projectes d'infraestructures similars al que es va adjudicar recentment. És el cas del tramvia de Medellín (Colòmbia) que va constituir el primer sistema de tramvia modern de Llatinoamèrica, amb una longitud de 4,3 km i pendent de fins al 12,5%, la més gran del sistema tramviari mundial.

Noticias relacionadas

contador