caf cincinnati
CAF

Omaha Streetcar Authority, l'agència interlocal creada entre la ciutat d'Omaha i Omaha Metro per al desenvolupament del projecte de la nova xarxa de tramvies de la ciutat, ha elegit CAF com a empresa subministradora de les unitats que donaran servei a la línia esmentada.

CAF

  • 34,850€
  • -0,43%

CAF subministrarà inicialment 6 tramvies amb les corresponents peces de parc i eines especials, contemplant en l'acord l'opció d'incrementar en un futur aquest nombre fins a 29 unitats addicionals. El volum del contracte base és aproximadament de 50 milions d'euros.

Es tracta de tramvies de 3 mòduls de la plataforma Urbos, 100% pis baix, equipats per poder circular tant utilitzant la catenària com mitjançant la tecnologia OESS (On Board Energy Storage Systems) en aquells trams de la línia sense catenària. CAF ha destacat que es tracta dels seus primers tramvies amb sistema OESS que es fabriquen per als Estats Units.

El projecte de la nova xarxa de tramvies és un dels més importants a què farà front la ciutat d'Omaha en aquests propers anys, i inclou tant el disseny com la construcció de la infraestructura i els tramvies, com l'operació i el manteniment del sistema.

CAF compta amb presència als Estats Units des de l'any 1998, i disposa d'instal·lacions productives a la localitat d'Elmira (Estat de Nova York).

Noticias relacionadas

contador