ep archivo   edificio habana de arima
ÁRIMA - Archivo

La Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) ha comunicat aquest dijous que el termini d'acceptació de l'OPA llançada per JSS Real Estate (controlada per la gestora J. Safra Sarasin) per comprar el 100% de les accions de la soci Árima Real Estate s'estén des d'avui 17 d'octubre fins al dia 31 d'octubre que ve, ambdós inclosos.

  • 8,560€
  • 0,23%

El Consell de la CNMV va anunciar ahir l'autorització de l'oferta, que es dirigeix ​​al 100% del capital social d'Árima Real Estate, compost per 25.982.941 accions admeses a negociació a les Borses de Valors de Madrid, Barcelona, ​​Bilbao i València i integrades al Sistema d'Interconnexió Borsari.

El preu de l'oferta és de 8,61 euros per acció i s'abonarà en efectiu, segons el document remès per JSS Real Estate a la CNMV a mitjans de maig. El preu ofert suposa una prima aproximada del 38,87% sobre el preu de cotització de les accions d'Árima al tancament de mercat del dia anterior a la presentació de l'OPA, dimecres 15 de maig (va tancar a 6,20 euros, amb una alça del 2,65%). El mes de juny passat, el regulador va admetre a tràmit l'OPA.

JSS Real Estate ha explicat que té previst finançar el pagament de la contraprestació total de l'oferta a càrrec dels fons procedents d'un augment de capital.

Cal assenyalar que Árima va reduir un 24% les seves pèrdues al primer semestre gràcies a uns ingressos més grans. La companyia considera que, pel que fa als ingressos, "continua existint un important potencial alcista fins i tot en aplicar una visió interna conservadora dels nivells de lloguer".

contador