ep archivo   sistema de transito rapido en autobus de miami dade
OHLA - Archivo

OHLA ha tornat a demanar, una altra vegada, als titulars dels bons de la seva emissió de bons sènior garantits l'ajornament del pagament en efectiu del cupó que s'havia d'haver abonat el 15 de setembre passat fins al proper 11 d'octubre.

  • 0,264€
  • -3,72%

En base de la comunicació remesa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), la companyia ha demanat aquest "consentiment" mentre "segueixen les negociacions de la societat amb els seus grups d'interès per definir els termes d'una operació potencial dirigida a assolir "una estructura de capital sostenible”.

Els bonistes tenen de termini per pronunciar-se sobre aquesta decisió fins al 3 d'octubre a les 17:00h, "sense perjudici de la possibilitat que aquest pugui estendre's, re-obrir-se o finalitzar-se d'acord amb els termes del document de sol·licitud de consentiment", ha detallat l'empresa.

Cal recordar que la companyia celebrarà una Junta General Extraordinària d'Accionistes el 21 d'octubre, durant la qual sotmetrà a l'aprovació dels seus accionistes l'ampliació de capital de fins a 150 milions d'euros acordada el 17 de setembre.

Així mateix, l'agència de qualificació Moody's rebaixava la valoració de família corporativa (CFR) d'OHLA i la qualificació dels bons sènior garantits amb venciment el 2026 per 406,1 milions d'euros emès per OHL Operaciones S.A.U. de 'Caa1' a 'Caa2' amb perspectiva negativa (limited default) a causa del procés de negociacions que s'estan duent a terme amb els tenidors de bons.

Noticias relacionadas

contador