ep archivo   junta general de accionistas de sacyr
SACYR - Archivo

Sacyr està caient amb força aquest dilluns (-6%), cosa que el porta a polvoritzar el suport del curt termini situat als 3,15 euros. De moment, la companyia no ha fet cap anunci que justifiqui aquestes fortes retallades.

  • 3,136€
  • -4,51%

La constructora es torna a moure per sota de la mitjana de 200 sessions.

"S'anul·la el que semblava un canvi de tendència i s'acosta perillosament al suport dels 3,07 euros", adverteixen els experts de Bolsamanía.

Sacyr aconseguia superar la setmana passada la resistència situada als 3,50 euros en el que semblava un canvi de tendència que ara s'ha frustrat.

Les darreres notícies vinculades amb la companyia tenen a veure amb els seus plans d'ampliar selectivament els mercats en què opera. Segons El Economista, ha posat la seva atenció al programa de concessions d'infraestructures de transports a través de models de col·laboració publicoprivada que el govern de República Txeca ha posat en marxa.

A més, avui l'empresa ha comunicat la millora de la seva puntuació al CSA (Corporate Sustainability Assessment) d'S&P, en què ha passat dels 69 punts obtinguts el 2023 als 74 d'aquest exercici, "gràcies al compromís amb la sostenibilitat, a l'atenció permanent a les necessitats dels grups d'interès i al seu bon exercici".

contador