ep archivo   una autopista de ferrovial
FERROVIAL - Archivo

Ferrovial i Interogo Holding, a través del fons d'inversió en infraestructures Inter Infrastructure Capital (IIC), han constituït una societat conjunta (anomenada Umbrella Roads BV) per gestionar les participacions de Ferrovial en una sèrie de concessions d'autopistes i aparcaments a Espanya, Escòcia, Irlanda i Canadà. Són actius sota esquemes de pagament per disponibilitat o amb risc de trànsit molt limitat, segons ha explicat la companyia en nota de premsa.

  • 42,080$
  • 1,01%

Ferrovial transferirà els drets econòmics i mantindrà la majoria dels drets de vot d'Umbrella Roads BV a través de la filial d'autopistes Cintra que gestionarà les operacions mitjançant un contracte de serveis. L'acord de Ferrovial i Interogo podria donar lloc a una col·laboració més gran entre les parts en el futur.

Les participacions transferides corresponen a les autopistes irlandeses M3 Eurolink i M4 Eurolink, l'autopista M8-M73-M74, a Escòcia, la 407 East Extension Phase 1 i la 407 East Extension Phase 2, al Canadà, i els aparcaments Serrano Park a Espanya. Així mateix, es transfereixen els drets econòmics a l'Autovia de la Plata (A-66) a Espanya.

La transacció es valora en 100 milions d'euros, cosa que no representa una plusvàlua material, segons ha conclòs Ferrovial al comunicat.

Noticias relacionadas

contador