ep archivo   proyecto de ohla en chile
OHLA - Archivo

Les accions de la constructora OHLA pugen amb força (+7%; 0,27 euros) aquest dijous després que El Economista hagi publicat que Cesce (Companyia Espanyola d'Assegurances de Crèdit a l'Exportació) hagi mostrat la disposició a garantir entre un 60%-70% d'una nova línia d'avals per un import que pot oscil·lar entre 320 i 350 milions d'euros.

  • 0,270€
  • 5,46%

A canvi d'aquesta garantia concedida per l'empresa pública, la banca creditora podria alliberar entre 80 i 100 milions d'euros de dipòsits lligats a la línia d'avals actual.

"Notícia positiva en confirmar-se, ja que permetria OHLA salvar un dels principals obstacles en la negociació amb la banca per poder executar l'ampliació de capital de 150 milions d'euros", afirmen els analistes de Banc Sabadell.

Aquests experts recorden que, "en paral·lel, OHLA manté negociacions amb els bonistes amb l'objectiu de reduir el cupó i estendre el venciment del segon tram del seu bo (261 milions d'euros) des del 2026 fins al 2030".

Totes aquestes negociacions s'han de tancar abans del 21 d'octubre, data en què OHLA ha convocat Junta General Extraordinària d'Accionistes per aprovar l'ampliació de capital esmentada de 150 milions.

Noticias relacionadas

contador