nyesa promocion henara

Enfonsament en Nyesa. La cotitzada al Mercat Continu cau un 8% aquest dilluns després que la companyia publiqués els seus resultats divendres passat corresponents al primer semestre de l'any, període durant el qual va perdre 1,3 milions d'euros. Aquestes xifres es van conèixer amb el mercat ja tancat, per la qual cosa el valor cotitza avui aquesta informació.

  • 0,009€
  • -8,00%

Segons va indicar la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), aquest resultat pràcticament iguala el que es va registrar entre gener i juny del 2023, semestre durant el qual els seus 'números vermells' es van elevar fins als 1,2 milions d'euros.

Pel que fa als ingressos, Nyesa va informar que es van incrementar un 0,9%, fins als 1,7 milions d'euros. El resultat d'explotació també es va reduir significativament i va tancar el juny en -738.000, enfront la pèrdua anterior de 597.000 euros al primer semestre de l'exercici anterior.

D'altra banda, les pèrdues financeres de la companyia es van situar en 523.000 euros al tancament del juny del 2024. Aquesta dada suposa una millora de gairebé 100.000 euros respecte a les pèrdues de 621.000 euros collides durant el mateix període de l'any previ.

Cal recordar que la companyia es va disparar dimecres passat més d'un 20% després de registrar un fort volum de negociació. Nyesa és, clarament, la companyia que millor ho ha fet a la borsa des del començament d'any, ja que ha aconseguit revaloritzar-se al voltant d'un 110% des de l'1 de gener. En aquesta llista el segueix Banc Sabadell, que ha pujat un 66,8% aquests nou mesos.

"Lògicament, encara que cotitza a uns nivells molt baixos, ha trencat les resistències que s'ha anat trobant al seu camí i tot sembla indicar-nos que podria continuar pujant. El següent nivell de resistència és als 0,0178 euros", apuntava César Nuez, analista tècnic de Bolsamanía, abans d'aquestes darreres caigudes.

Noticias relacionadas

contador