ep archivo   unicaja ofrece un seguro de asistencia sanitaria con un descuento del 30 y una
DANIEL PÉREZ - Archivo

Unicaja millora la seva campanya de bonificació per la domiciliació de nòmina o pensió i ofereix fins a 620 euros nets durant el primer any si, a més dels havers, es fan compres amb targetes de crèdit o Bizum i es domicilien rebuts, segons ha informat aquest dimecres mitjançant un comunicat.

  • 1,072€
  • -0,83%

Aquesta promoció està dirigida a nous clients o als que, sent-ho actualment, no hagin tingut la nòmina o pensió domiciliada durant els darrers 12 mesos.

L'incentiu serà de 400 euros nets per domiciliar havers d'almenys 2.000 euros nets mensuals i de 150 euros en el cas de nòmines entre 800 i 1.999 euros. En ambdós casos, s'estableix un requisit de permanència de dos anys.

A aquestes quantitats es poden sumar fins a 120 euros anuals per la devolució de les compres fetes amb targeta de crèdit o amb Bizum, i un màxim de 100 euros a l'any mitjançant el reemborsament de l'1% de l'import dels rebuts domiciliats.

De la mateixa manera, el client no haurà de fer front durant sis mesos a comissions de manteniment ni d'administració de compte ni tampoc de targetes de crèdit ni per fer transferències SEPA online i immediates.

També es beneficiaran de forma gratuïta del Pla Uni Assegurança (que permet fraccionar el pagament de les assegurances), de Bizum i de la Banca Digital.

Noticias relacionadas

contador