ep archivo   sede de grifols en barcelona en sant cugat del valls barcelona
David Zorrakino - Europa Press - Archivo

Grifols ha informat que els fons obtinguts mitjançant la venda del 20% de Shanghai RAAS estan en comptes bancaris que la cotitzada té a Espanya.

  • 8,990€
  • 4,17%
  • 6,440€
  • 2,88%

"Com a continuació a la comunicació d'altra informació rellevant publicada el 18 de juny de 2024 relativa a la venda d'una participació accionarial del 20% en SRAAS al Grup Haier, per un import de 12.500 milions RMB (1,6 bilions nets d'euros), Grifols informa que els fons obtinguts amb motiu de la transacció han estat ingressats als comptes bancaris que Grifols té a Espanya", ha assenyalat la companyia en un comunicat remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Durant els últims dies, Deutsche Bank ha elevat el seu consell sobre Grifols a mantenir des de vendre després d'aquesta operació. El banc alemany va retallar el consell fins a vendre al mes de març passat, a causa de les acusacions sobre frau comptable llançades per Gotham City Research.

Aquesta notícia es produeix el dia que l'agència Reuters ha publicat que Scranton, el vehicle inversor de la família Grifols, ha arribat a un acord per al refinançament de fins a 377 milions d'euros de deute de la seva filial Scranton Plasma que vencien aquest mateix estiu.

Noticias relacionadas

contador