lnea coca cola

Deutsche Bank ha reiterat la seva confiança en els títols de Coca-Cola Europacific Partners aquest dijous, en un informe en què reitera el seu consell de comprar les accions de la companyia, el preu objectiu de les quals ha elevat fins als 78 euros, des dels 77 euros anteriors. Ho ha fet abans de la presentació de resultats de la companyia, prevista per al proper 7 d'agost.

  • 67,600€
  • -0,15%

En concret, els analistes del banc alemany han elevat un 1,3% el preu objectiu que atorguen als seus títols, de manera que li dona un potencial de revaloració del 14%, ja que actualment les accions de l'embotelladora filial de The Coca- Cola Company cotitzen als 68,40 euros.

Segons apunta l'estrateg Mitch Collett, a Deutsche Bank veuen "marge perquè l'empresa augmenti les previsions de creixement orgànic de les vendes i del benefici operatiu orgànic per a l'exercici fiscal 2024 fins al 4% i el 7%, respectivament", diuen.

De fet, el banc n'augura un 5,3% i un 8,5%, enfront del consens, que els estima un 5,0% i un 8,1%.

Coca-Cola Europacific Partners presentarà els resultats del primer semestre el 7 d'agost. "Pel segon trimestre, esperem un creixement orgànic del volum de l'1,7%, i un creixement orgànic dels ingressos del 4,2% amb un preu/barreja del 2,5%", indica Collett.

I afegeix que per al primer semestre, a Deutsche Bank esperen "un creixement orgànic del benefici d´explotació del 8,3%, un benefici d´explotació ajustat de 1.288 milions d´euros i un benefici net ajustat de 875 milions d´euros".

Noticias relacionadas

contador