ep archivo   piscina de fluidra 20231026082902
FLUIDRA - Archivo

Fluidra ha aconseguit una qualificació de 72 en l'avaluació d'ESG d'S&P, millorant en sis punts respecte a la nota anterior de 66 el 2023, segons ha informat aquest dilluns mitjançant un comunicat. La companyia ha dit que supera en tres punts el seu objectiu d'assolir una qualificació de 69 en aquest exercici i s'encamina a complir el seu objectiu d'obtenir una valoració de 80 el 2030.

  • 21,620€
  • -0,37%

Al pla mediambiental, S&P qualifica amb 80 l'estratègia climàtica de la companyia, fet que suposa un augment de 16 punts respecte a la darrera qualificació.

En pla social, S&P qualifica amb la màxima nota les pràctiques laborals de Fluidra en matèria de discriminació i assetjament, així com la diversitat, equitat i inclusió a la plantilla de la companyia. De la mateixa manera, posa en valor les seves polítiques en matèria de salut i seguretat a la feina.

Pel que fa a la governança, S&P destaca, amb un augment de sis punts respecte a la darrera qualificació, el govern corporatiu de Fluidra que obté una valoració final de 67 sobre 100.

Fluidra recorda que, per aconseguir aquestes qualificacions, ha dut a terme mesures en línia amb el pla director d'ESG, Responsibility Blueprint per al període 2020-2026.

INCLOSA AL SUSTAINABILITY YEARBOOK 2024

Així mateix, per segon any consecutiu, Fluidra va ser inclosa al Sustainability Yearbook 2024 elaborat per S&P, que comprèn aquelles companyies que se situen entre el 15% amb les millors qualificacions del seu sector alhora que la seva puntuació no és més d'un 30% inferior a la més alta del sector.

Fluidra també ha vist millorada aquest any la seva qualificació al rànquing CDP, aconseguint passar d'una classificació B el 2022 a A- el 2023, cosa que situa la companyia per sobre de la mitjana europea i del seu sector.

Noticias relacionadas

contador