ep archivo   hm de castellana 200
EUROPA PRESS - Archivo

De vendre a comprar. Aquesta és la contundent millora que ha fet Deutsche Bank en la recomanació d'H&M, segons ha anunciat el banc alemany avui dimecres. A més, ha pujat el preu objectiu fins a les 200 corones sueques des de les 165 corones sueques. H&M cotitza actualment al voltant de les 165 corones.

Diu el banc alemany que "el potencial de millora estructural en H&M no està sent completament reconegut pel mercat".

"S'ha concedit crèdit a la normalització de les vendes i els marges, però, al nostre parer, el creixement estructural dels beneficis serà més gran, impulsat per l'augment de la densitat de vendes derivat de la millora de la moda, la renovació de les botigues, la millor gestió de l'inventari combinada amb les millores en curs de la cadena de subministrament i la gestió de costos".

Deutsche reconeix que el camí cap a la rehabilitació dels inversors poques vegades és suau, però considera que la caiguda posterior als resultats del primer semestre, que es van publicar el 27 de juny passat, constitueix una oportunitat perquè els inversors es replantegin l'opció de inversió d'H&M.

"Considerem que l'algorisme de creixement és una CAGR (taxa de creixement anual composta) del BPA (benefici per acció) d'aproximadament 11% entre els anys 2024-2027 (o aproximadament 24% si hi incloem l'any 2024 complet), cosa que, combinat amb un rendiment de dividends del 4%, dona una tornada total per a l'accionista d'aproximadament 15%. N'augmentem el nostre preu objectiu (...) i en millorem la nostra recomanació”.

Noticias relacionadas

contador