amazons recent stock performance 1

Les accions d'Amazon cauen aquest dilluns un 3% a Wall Street després que els analistes de Wells Fargo en retallessin el preu objectiu, dels 225 dòlars als 183, i també la recomanació, que ha passat a ser neutral des de l'anterior sobreponderar, segons recull CNBC.

  • 181,430$
  • -2,72%

Aquesta revisió a la baixa es deu a una sèrie de vents en contra que el gegant del comerç electrònic haurà d'afrontar als propers mesos, entre els quals hi ha les inversions en el Projecte Kuiper i la menor contribució publicitària, i que amenacen de passar factura al benefici operatiu de la companyia al llarg dels propers cursos.

A més, a Wells Fargo consideren que aquesta sèrie de factors també poden suposar un fre per als marges de l'empresa, per la qual cosa anticipen que no faran revisions a l'alça sobre els seus pronòstics d'Amazon almenys fins al juliol del 2025.

"Si bé el mercat està més preparat per a la pressió sobre el benefici operatiu del quart trimestre, advertim que l'expansió del marge també es podria veure limitada al primer semestre del 2025. Com a tal, ens hi passem a neutral fins que es reprengui la visibilitat de l'expansió del marge", destaquen els analistes de la companyia.

Sobre el benefici operatiu, el banc espera ara que s'ubiqui als 5.400 milions de dòlars, 4.500 milions i 5.500 milions per al 2025, el 2026 i el 2027, respectivament, després de revisar aquestes projeccions a la baixa per incorporar menors ingressos per publicitat.

Tot i això, considera que "Amazon segueix sent una història d'expansió de marges", encara que alerta que el ritme de creixement pot trobar-se per sota del que el mercat espera.

Al costat de les fortaleses, Wells Fargo destaca l'impuls d'Amazon Web Services (AWS), tot i que amb el seu impacte "no n'hi ha prou" per propiciar revisions a l'alça per part dels analistes.

contador