netflix prevoit de lancer une offre avec publicite d ici fin 2022 selon le new york times 20230419073632

Netflix ha presentat aquest dijous els seus resultats corresponents al tercer trimestre de l'any, en què ha registrat un benefici net de 2.364 milions de dòlars, xifra que suposa un increment del 40,96% en relació amb els 1.677 milions obtinguts durant el mateix període del any passat. Les accions de la companyia pugen un 9% a Wall Street.

  • 758,700$
  • 10,33%

Aquestes xifres es tradueixen en un benefici per acció (BPA) de 5,40 dòlars, xifra que representa una millora interanual del 44,7% i permet a la companyia superar les previsions de consens, fixades en 5,12 dòlars per títol.

La companyia també ha superat les previsions amb els ingressos, que han crescut un 15% en comparació amb el mateix període de l'any passat, fins a assolir els 9.825 milions, mentre que el consens apuntava a 9.760 milions. Aquesta xifra també ha superat un 1% les previsions que la mateixa empresa va llançar anteriorment.

A més, el benefici operatiu del tercer trimestre va registrar un augment interanual del 52% fins als 2.900 milions de dòlars, mentre que el marge operatiu es va ubicar al 30%, 7 punts percentuals per sobre del registre del mateix trimestre de l'any anterior i també superior a l'orientació de Netflix, a causa de "majors ingressos i el moment de la despesa".

Una de les magnituds que més interès desperta dels comptes de Netflix és la quantitat de subscriptors de pagament globals, i al tercer trimestre s'han ubicat en 282,72 milions, un 14,4% per sobre dels nivells de fa un any i millor també que les previsions de consens, que n'anticipaven 282,15 milions.

Amb vista al quart trimestre de l'any, la companyia anticipa un creixement d'ingressos del 15% o del 17% en termes de tipus de canvi neutral. També espera un augment dels subscriptors "major" al del tercer trimestre a causa de "l'estacionalitat normal i una sòlida llista de continguts". Així mateix, la plataforma d'estríming projecta un marge operatiu del 22%, fet que suposaria una millora interanual de cinc punts percentuals.

"La nostra guia per al quart trimestre implica que els ingressos creixeran un 15% any rere any durant tot l'any 2024, a l'extrem superior de la nostra expectativa anterior de creixement d'ingressos del 14% al 15%. A causa dels ingressos lleugerament superiors, ara estem pronosticant un marge operatiu per al 2024 del 27%”, conclou Netflix.

A més, ha revelat que a partir d'aquest divendres apujarà els preus a Espanya i Itàlia, alhora que eliminarà "gradualment" el pla bàsic als Estats Units i França l'últim trimestre i farà el mateix al Brasil "més endavant al quart trimestre" .

Noticias relacionadas

contador