ep archivo   centro de datos de acs
ACS - Archivo

Els analistes de Bestinver Securities han publicat el seu informe mensual d'accions favorites a Espanya, que anomenen Conviction Buy. Es tracta d'una llista que conté Acerinox, ACS, Allfunds, Cellnex, Endesa, Rovi i Viscofan.

  • 9,750€
  • 2,96%

ACS

  • 42,220€
  • 1,15%
  • 36,400€
  • -1,14%
  • 19,450€
  • -1,07%
  • 75,400€
  • 1,96%
  • 63,200€
  • 1,44%

En el cas d'Acerinox, valoren les accions (a nivell fonamental) entre 17,40 i 18,10 euros. "Esperem que l'impuls dels beneficis millori als propers trimestres, mentre que la companyia té diverses opcions per impulsar el preu de l'acció", asseguren.

Entre elles, esmenten la possibilitat d'iniciar un programa de recompra d'accions o de fer una escissió del negoci HPA (Aleacions d'Alt Rendiment) després de completar la compra d'Haynes als Estats Units.

Sobre ACS, els títols del qual valoren entre 47 i 51,50 euros, els agrada que busca "remodelar el seu negoci des d'un contractista tradicional a un contractista internacional de primer nivell mundial en infraestructures de nova generació".

Segons la seva valoració, "el preu de l'acció s'hauria de recolzar per l'impuls a la despesa mundial en infraestructures, principalment als EUA". A més, indiquen que "el negoci de concessions s'hauria de beneficiar de l'estabilitat dels seus fluxos de caixa a través d'Abertis i noves concessions en el futur".

La valoració d'Allfunds la situen a 9 euros per títol. "Continuem veient-hi un gran valor a llarg termini. Ara que els fluxos dels clients existents han tornat a terreny positiu, especialment perquè l'equip de gestió segueix veient tendències encoratjadores a les entrades, hi tenim més confiança", indiquen.

En el cas d'Endesa, valoren les accions entre 23 i 24 euros. "Està ben posicionada per capitalitzar les necessitats d'inversió creixents causades per la transició energètica", afirmen.

D'altra banda, esperen "novetats regulatòries al quart trimestre que elevin el límit d'inversió i millorin la remuneració de l'activitat de distribució". Segons la seva opinió, "la valoració és atractiva, amb un descompte del 25% enfront dels seus parells".

Sobre Laboratorios Rovi, companyia que valoren entre 103 i 109 euros per títol, consideren "el preu actual de l'acció com una oportunitat de compra, amb un fort impuls de guanys esperat al segon semestre i una possible venda del seu negoci CMO (fabricació a tercers) que desbloquejarà valor".

Per acabar, estableixen una valoració per a Viscofan de 68,60 euros per acció. En aquest cas, preveuen "que l'impuls dels resultats millori, ja que l'entorn de demanda mostraria signes clars de recuperació seqüencial al segon semestre, mentre que les despeses operatives continuen sent favorables".

"A més", conclouen, "el seu sòlid balanç li dóna molt de marge per seguir millorant la seva política de remuneració a l'accionista, en absència de fusions i adquisicions, a les quals la companyia està parant més atenció".

contador