ep plataforma logistica de merlin
MERLIN PROPERTIES

Barclays ha elevat el preu objectiu de Merlin Properties. Ara situen la valoració de les seves accions als 15,6 euros, enfront dels 11,7 euros anteriors. A més, manté la recomanació de sobreponderar sobre la companyia.

  • 11,160€
  • 0,45%

Com destaquen al seu darrer informe, Merlin s'ha marcat un "ambiciós objectiu a mitjà termini" de convertir la meitat de la seva cartera en centres de dades i logística, des del 20% actual, gràcies als 1.000 milions d'euros de capital nou que ha captat recentment.

"El nostre escenari alcista suposa una compressió addicional de la rendibilitat de 25 punts bàsics durant els propers cinc anys. Suposem un canvi addicional del 5% als lloguers LFL i un creixement addicional del 5% del valor real de la cartera. Suposem 500 milions de CAPEX de desenvolupament addicionals en comparació amb el nostre escenari estàndard", diuen.

Per contra, el seu escenari baixista “suposa una expansió addicional de la rendibilitat de 375 punts bàsics durant els propers cinc anys. Suposem que no hi ha canvis addicionals als lloguers LFL ni canvis addicionals en el valor real de la cartera en comparació amb el nostre escenari estàndard".

Al primer semestre de l'any, Merlin Properties va registrar un benefici net de 132,8 milions d'euros, enfront de les pèrdues per valor de 47,5 milions registrades entre el gener i el juny del 2023.

contador