ep archivo   sede de paradores
PARADORES - Archivo

Minsait i Paradores han signat un acord per a la implantació de la plataforma de gestió hotelera tecnològica PMS i PoS a l'empresa pública turística per tal de millorar la gestió de les seves operacions, agilitzar el sistema de reserves i facilitar-ne l'adaptació a les innovacions tecnològiques del sector de forma més ràpida i eficient.

  • 19,150€
  • 1,06%

El projecte, que es preveu implantar durant un període de 24 mesos i inclou 60 mesos més de servei, dotarà Paradores de capacitat per afrontar de manera efectiva els reptes que planteja la digitalització i millorar l'experiència dels seus clients.

La solució de Minsait ajudarà Paradores en la gestió de reserves amb un sistema integrat per a totes les operacions, agilitzant els processos de check-in i check-out, la presa de decisions i la simplificació de serveis. A més, el sistema està habilitat per incorporar canvis i funcionals addicionals a mesura que apareixen nous desenvolupaments tecnològics de manera més àgil i sense costos afegits.

Un altre dels avantatges de la plataforma redunda de forma directa als clients. A través dels canals disponibles, com són el correu electrònic, el mòbil, la web i les xarxes socials, millora els programes de fidelització i la personalització de les ofertes, cosa que permetrà respondre a les expectatives dels usuaris de la xarxa de Paradores.

Així mateix, la plataforma que Minsait està implantant al seu projecte per a la cadena hotelera emprarà una única base de dades centralitzada per generar previsions i facilitar la presa de decisions en funció de les preferències dels clients.

"A Paradores apostem per la modernització de la companyia com un dels pilars fonamentals inclosos al Pla Estratègic 2023-2026. La constant evolució tecnològica ens porta a posar el client al centre del nostre negoci per millorar la seva experiència quan visita un Parador i per això comptem amb la trajectòria de Minsait per posar en marxa aquesta eina de gestió hotelera que ajudarà i agilitzarà els processos interns de la companyia", ha assenyalat Ricardo Mar, secretari general de l'hotelera pública.

Mentrestant, Emilio Mora, director global d'Hospitality, Airlines i Indústria Internacional de Minsait, celebra la signatura de l'acord "amb una cadena de la rellevància de Paradores, una referència entre les grans cadenes espanyoles i internacionals amb què treballem a la recerca de la gestió" més eficient i de la satisfacció de les necessitats derivades d'un context cada cop més digital i d'uns clients que, a cada estada en un hotel, demanen una experiència singular”.

Noticias relacionadas

contador