ep archivo   fachada de la sede de rovi
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Els experts de Jeffereis van publicar aquest dilluns un informe sobre Rovi en què reiteren el seu consell de comprar i el preu objectiu de 100,5 euros, xifra que implica un potencial alcista que ronda el 15% des dels nivells actuals de cotització.

  • 84,600€
  • -0,41%

En aquest informe, la companyia valora diferents aspectes de la possible venda del negoci de fabricació a tercers (CDMO) de la companyia, i una de les coses que diuen és que Rovi serà menys atractiva si finalment, com planeja, el ven.

"Encara que existeix el potencial de significatius retorns de capital per als accionistes López-Belmonte Alzina i minoritaris en cas de qualsevol venda del negoci CDMO, l'empresa restant podria ser menys atractiva per als accionistes tret que Rovi tingui altres plans per reinvertir significativament en creixement", es pot llegir en aquest informe.

Jefferies també analitza les últimes informacions que han aparegut a premsa sobre aquesta possible venda i que valoren el negoci en 3.500 milions d'euros enfront dels 2.000-3.000 milions d'anteriors notícies.

"Això no ha estat confirmat per l'empresa, i els articles parlen d'una venda que no és clar si serà d'una participació o de la totalitat", escriuen aquests analistes, que afegeixen que una valoració de 3.500 milions implicaria un preu objectiu per a Rovi de 108 euros.

Amb tot, Jefferies insisteix que qualsevol venda total o parcial del negoci de fabricació a tercers "requerirà que Rovi reconsideri la seva posició davant dels inversors".

"Al nostre informe anterior havíem destacat la nostra preferència per buscar un inversor minoritari per accelerar el creixement en lloc d'una venda completa, permetent a Rovi retenir el control i consolidar els fluxos d'efectiu", conclouen aquests experts.

Noticias relacionadas

contador