ep planta de biometano de naturgy en vila sana lleida
NATURGY

Naturgy i el Grup Lecta han signat un acord de subministrament de gas renovable que facilitarà la descarbonització eficient de l'activitat del grup industrial. Es tracta de la primera gran companyia del sector paperer dins de la cartera de clients de Naturgy que farà servir el biometà en els seus processos productius.

  • 23,220€
  • 0,09%

El volum de subministrament signat entre les parts equival a un consum anual de gas de més de 800 llars i evitarà l'emissió de 740 tones equivalents de CO2, xifra que suposa un volum d'emissions similar al de 500 cotxes.

El biometà, un gas renovable obtingut a partir del tractament de residus de diferent tipus amb qualitats similars a les del gas natural, serà usat pels centres de producció de Lecta ubicats a Leitza (Navarra) i Saragossa.

Segons asseguren, el Grup Lecta està fermament compromès amb l'eficiència, la descarbonització i l'economia circular. La signatura d'aquest contracte amb Naturgy s'emmarca dins del camí de descarbonització que ha emprès el grup per reforçar la sostenibilitat i la competitivitat de les seves unitats productives a Espanya.

Es tracta del segon gran acord industrial de venda de biometà per part de Naturgy després del que va aconseguir al mes de gener passat amb Inditex.

contador