ep archivo   el fabricante de chips estadounidense broadcom
FLORIAN KNODT/BROADCOM - Archivo

Broadcom, un dels principals jugadors a la indústria dels semiconductors, registra fortes caigudes properes al 9% a Wall Street, després de no convèncer el mercat amb les seves previsions del quart trimestre fiscal.

  • 133,710$
  • 5,81%

La companyia sí que va superar ahir a la nit els pronòstics del consens amb els seus resultats del tercer trimestre. El seu benefici per acció (BPA) d'1,24 dòlars va ser més gran que els 1,21 previstos i els ingressos de 13.070 milions de dòlars van superar els 12.960 milions anticipats.

Tot i això, els inversors s'han mostrat molt exigents i han valorat de manera negativa la previsió d'ingressos de 14.000 milions de dòlars del quart trimestre fiscal, lleugerament per sota dels 14.100 milions previstos.

"Esperem que els ingressos per intel·ligència artificial (IA) siguin de 12.000 milions de dòlars per a l'any fiscal 2024, impulsats per les xarxes Ethernet i els acceleradors personalitzats per als centres de dades d'IA", ha assenyalat el conseller delegat, Hock Tan, en línia amb el que s'anticipava anteriorment.

La companyia espera que l'EBITDA ajustat sigui al voltant del 64% dels ingressos totals. Tot i això, aquestes previsions no han estat suficients per impulsar les seves accions.

contador