Tancament Àsia: fortes pujades al Shanghai xinès després de les declaracions de les seves autoritats

El Nikkei també tanca en positiu, amb alces de l’1,30%

  • Día de euforia en las bolsas asiáticas, señala Ramón Morell, de ETX Capital
Bolsamanía
Bolsamania | 04 nov, 2015 09:55 - Actualizado: 11:10
china

Les borses asiàtiques han pujat amb força avui dimecres per una confluència de factors, incloent el debut estel•lar en el mercat del servei de Correus de Japó a la borsa de Tòquio.

A més, a la Xina, les borses també han pujat enmig dels informes que Pequín està a punt per obrir els seus mercats a inversors estrangers. El repunt en el PMI serveis xinès i el tancament rècord del Nasdaq als Estats Units també van impulsar el sentiment inversor durant la nit.

Cal destacar les pujades al Shanghai xinès del 4,32% i del 2,15% al ​​Hang Seng. A més, el Nikkei ha tancat amb alces de l'1,30%.


"Dia d'eufòria a les borses asiàtiques. Sembla ser degut, en el cas de la Xina, a unes declaracions del governador del Banc Central de la Xina anunciant que la connexió dels mercats de Hong Kong i Shenzhen serà aquest any. Segons Business Insider, aquestes declaracions van ser fetes el 27 de maig, però en tornar a ser publicades ara sense indicar la seva antiguitat, han provocat aquesta marea de compres. Al Japó, l'índex de confiança del consumidor ha sortit una mica millor del que s'esperava i millor que el del mes passat", assenyala Ramón Morell, expert d'ETX Capital.

contador