Cox accelera la sortida a borsa amb suport d'inversors estratègics sobre un terç de la seva OPV

L'objectiu és captar fons per un import aproximat de 270 milions d'euros

Bolsamanía
Bolsamania | 14 oct, 2024 10:58
ep logo de cox
COX

Cox ha anunciat avui que ha rebut compromisos vinculants per part d'inversors estratègics, que representen aproximadament un 30% del total de l'oferta, incloent-hi AMEA Power, Corporació Cunext, Alberto Zardoya i Enrique Riquelme.

La companyia va confirmar a principis de la setmana passada la intenció de procedir amb una oferta pública inicial de les seves accions ordinàries a inversors qualificats.

De manera addicional, Attijariwafa Bank i altres inversors financers han confirmat també la seva participació a l'oferta.

Tot això està subjecte a l'aprovació final del fullet d'admissió a cotització per part de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) i, en el cas d'Attijariwafa Bank, al compliment amb la regulació i els processos interns aplicables, així com a la legislació marroquina.

Com expliquen, es tracta d'una oferta primària d'accions de nova emissió per part de l'empresa, amb l'objectiu de captar fons per un import aproximat de fins a 270 milions d‟euros (excloent-ne l'opció de sobreassignació).

L'oferta es realitzarà a inversors qualificats, incloent-hi una col·locació als Estats Units a compradors institucionals qualificats sota la Regla 144A.

contador