Alibaba accelera l'impuls de la Intel·ligència Artificial amb 100 models de codi obert

També tenen la capacitat de comprendre indicacions i generar textos i imatges

Bolsamanía
Bolsamania | 19 set, 2024 15:56 - Actualitzat: 15:56
le logo d alibaba devant le siege du groupe a hangzhou en chine

Enmig dels seus esforços per competir a l'àrea de la Intel·ligència Artificial generativa, Alibaba ha llançat més de 100 models de codi obert amb l'objectiu d'augmentar la competència amb els seus rivals.

"Alibaba Cloud està invertint, amb una intensitat sense precedents, en la investigació i el desenvolupament de tecnologia d'intel·ligència artificial i en la construcció de la seva infraestructura global", ha assenyalat el director executiu d'Alibaba, Eddie Wu, en un comunicat.

Segons ha explicat la companyia, aquests nous models estan dissenyats perquè puguin ser utilitzats en aplicacions i sectors que van des de l'automoció fins als videojocs i la investigació científica.

Coneguts com a Qwen 2.5, també tenen la capacitat de comprendre indicacions i generar textos i imatges. Això permet als usuaris crear un missatge de text i la IA crearà un vídeo basat en aquest.

Amb ells, Alibaba espera que més usuaris utilitzin la seva IA i assegura que actualment els seus models de codi obert s'han descarregat 40 milions de vegades.

contador