Un ex Santander dirigirà la gestora de fons Belgravia Capital

Gabriel Álvarez de Toledo en serà el nou conseller delegat

Por

Bolsamania | 30 jul, 2018

Gabriel Álvarez de Toledo serà el nou conseller delegat de la gestora Belgravia Capital, una de les botigues independents de fons més conegudes d'Espanya. El seu gestor estrella, Carlos Cerezo, és responsable del fons Belgravia Épsilon.

El nou directiu de Belgravia atresora més de tres dècades de trajectòria professional al sector financer. Gran part d'aquests anys l’ha passat lligat al grup Santander, on ha ocupat diferents llocs de responsabilitat durant les seves diferents etapes. Primer va ser analista de renda variable al Banc Santander de Negocis i, més tard, director de Vendes Institucionals i conseller delegat entre 2006 i 2010 de Santander Investment Bolsa. També ha estat director general a l'àrea de Mercats Globals, director d'Inversions a l'àrea d'Aliances Estratègiques i conseller de Santander Securities Services, concreten diversos mitjans financers.

Amb la incorporació d'Álvarez de Toledo, la plantilla de Belgravia estarà formada per 16 professionals, liderats per Carlos Cerezo, president i director general de Gestió de la companyia, que és responsable de gairebé 350 milions d'euros en actius sota gestió, segons Inverco i Morningstar.

L'equip de gestió de Belgravia, especialitzat en accions paneuropees, està conformat per sis professionals: el propi Cerezo, José Luis Palma com a cogestor i analistes. Són responsables dels fons Belgravia Épsilon, la seva estratègia bandera, Belgravia Delta i Belgravia Lynx.

El fons Belgravia Épsilon suposa un 60% del seu patrimoni total. Tot i que a l'any cau més d'un 6%, arrossegat per les borses europees, els seus rendibilitats anualitzades a mitjà i llarg termini són positives: del 0,3% a tres anys, del 8,5% a cinc anys i del 6,6 % a deu anys. Al tancament de juny, el fons estava molt exposat als sectors industrial, consum cíclic i financer, i entre les seves principals posicions es trobaven companyies com Gemalto, especialitzada en seguretat digital, o Smart Metering Systems, instal·ladora i administradora d'eines de mesurament en serveis públics i proveïdora de solucions de gestió energètica, segons la CNMV.

Últimas noticias