L’'app' Babbel tradueix el seu èxit europeu al mercat nord-americà doblant les seves vendes el 2017

"Els Estats Units és prou gran perquè hi creixem durant força temps"

  • Duolingo segueix sent el rival que cal batre
Sergio García
Bolsamania | 20 feb, 2018 18:30
ep ataquesphishingveranolos smartphones
PANDA SECURITY

Babbel, la popular empresa emergent alemanya per aprendre idiomes, ha acabat de cristal·litzar el seu rendiment al mercat nord-americà doblant les seves vendes respecte a l'any anterior amb xifres que estan cada vegada més a prop d'eclipsar les del seu fins ara mercat principal, Europa central.

L'aplicació de mòbil fundada a Berlín competeix amb el model de la nord-americana Duolingo, basat en la subscripció gratuïta a canvi d'incloure publicitat entre els seus continguts. "Sabem que el mercat nord-americà és prou gran perquè hi creixem durant força temps", ha afirmat el CEO i cofundador de Babbel, Markus Witte.

“Sabem que el mercat nord-americà és prou gran perquè hi creixem durant força temps"

Perquè Babbel aconsegueixi desxifrar finalment el mercat nord-americà, ha estat clau la contractació de Julie Hansen per dirigir la campanya de vendes als Estats Units. Segons la pròpia empresa emergent alemanya, les seves vendes "hi han augmentat un 140% durant la segona meitat de 2017". A més, la companyia apunta que al gener de 2018 es van comptabilitzar 70.000 noves subscripcions als Estats Units, en comparació amb els 40.000 registrat a l'agost de 2017.

De fet, les vendes als Estats Units van superar a les d'Europa central al desembre de 2017 i aspira a convertir-se en el major mercat de Babbel, segons la companyia que es nega a revelar els seus ingressos per motius de competència. Tot i la clara millora del seu rendiment, Duolingo segueix ostentant 10 vegades més usuaris al mercat nord-americà que Babbel.

A escala mundial, Duolingo triplica el nombre de visitants únics (al voltant dels 20 milions) en comparació amb els gairebé 8 de Babbel durant els últims tres mesos analitzats per Similar web. Per la seva banda, Witte va assegurar a 'Reuters' que: "Hi ha hagut altres companyies per aprendre un idioma al mercat nord-americà més o menys reeixides que nosaltres, però ningú no ha invertit en l'aprenentatge real, normalment només estan interessats en com vendre un producte i promocionar-lo".

contador