TIPSA inverteix 30 milions en la construcció del seu nou HUB central

La companyia preveu que ho estigui finalitzat per a l'últim trimestre de 2019

Bolsamanía
Europa Press | 27 jun, 2018 12:24 - Actualitzat: 14:40
ep tipsa
EUROPA PRESS

La companyia espanyola de serveis de transport urgent TIPSA ha iniciat la construcció del seu nou HUB central, que es localitza al municipi madrileny de San Fernando de Henares i en què ha invertit al voltant de 30 milions d'euros.

Es tracta de la "major infraestructura" del transport urgent nacional del nostre país, "amb diferència", segons ha explicat la consellera delegada de TIPSA, Marisa Camacho, d'una infraestructura que tindrà 19.000 metres quadrats de nau principal. La companyia preveu que el nou HUB estigui finalitzat per a l'últim trimestre de 2019.

Amb aquesta infraestructura la companyia pretén situar-se "un pas per davant" de les multinacionals del sector, així com "anticipar-se al futur de la millor manera possible, creant-lo". Per aconseguir aquest objectiu la nau comptarà amb "les millors i més avançades infraestructures del país", tal com ha afirmat la pròpia Camacho.

El HUB estarà ubicat en un recinte de 43.000 metres quadrats i, a més de la nau principal, comptarà amb 1.000 metres quadrats d'emmagatzematge i 2.000 destinats a oficines.

La capacitat del HUB permetrà un processament de fins a 32.500 paquets per hora i per a això, disposarà de 19 línies de descàrrega simultànies; més de 300 sortides per caixes, sobres i altres tipus de paquets; uns 160 molls per a furgonetes i 26 molls per a vehicles pesants; així com zones verdes on es plantaran més de 200 arbres, "complirem així amb el compromís de responsabilitat social corporativa de TIPSA".

La construcció de les instal·lacions anirà a càrrec d’Area Industrial & Logistics, mentre que Vanderlande serà el partner responsable de l'automatització d'aquest projecte.

Des de TIPSA s'ha destacat que un dels motius del seu "continu creixement" ha estat la seva capacitat de "posicionar-se com un partner logístic de confiança en sectors tan competitius com són el Farma i el comerç electrònic", als quals "s'exigeix un estàndard de qualitat impecable".

En el cas concret del Farma, la nau inclourà un mòdul de 5.000 metres quadrats dedicats exclusivament a la distribució de paquets a temperatura controlada.

contador