Wall Street anticipa un inici pla davant la recta final de la guerra comercial

El mercat sembla estar descomptant el millor acord possible entre ambdues

Sergio García
Bolsamania | 05 mar, 2019 14:26
wall street portada bandera bolsamania

Wall Street anticipa un pla inici de sessió aquest dimarts en els seus tres principals índexs. I ho fa molt pendent de la guerra comercial, amb els analistes assegurant que el mercat ja està descomptant el millor acord possible entre els Estats Units i la Xina.

DOW JONES
42.047,420
  • 0,09%35,83
  • Max: 42.313,58
  • Min: 41.972,11
  • Volume: -
  • MM 200 : 39.283,30
16:51 04/10/24

En el Dow Jones, el valor que més puja en la preapertura és Disney (+0,03%) i, el que més cau, Microsoft (-0,04%).

Dins de la guerra comercial, hi ha versions contradictòries a hores d'ara de les negociacions entre Washington i Pequín. Amb tot, 'CNBC' cita a unes fonts que asseguren que les converses entre les dues majors economies del món ja estan "en la seva recta final".

La data clau tindrà lloc a la fi de març, amb un cim en la qual totes dues potències esperen tancar un acord que el mercat ja sembla estar descomptant.

Respecte a l'àmbit macro, aquest dimarts es publicaran el PMI de serveis, la venda d'habitatges nous i l'índex Redbook. A més, Tom Barkin i Eric Rosengren, presidents de la Fed (Reserva Federal) de Richmond i Boston, respectivament, pronunciaran un discurs al llarg del dia.

ÀSIA TANCA MIXT I EUROPA ES TENYEIX DE VERMELL

El Vell Continent cotitza amb caigudes en la majoria dels seus principals índexs. En el cas del selectiu espanyol, l'Ibex cedeix un 0,4% i ensopega de nou amb els 9.260 punts, sent incapaç de superar aquest nivell fins i tot amb el suport de Telefónica, que puja amb ganes.

D'altra banda, el signe mixt ha dominat a Àsia i els parquets xinesos van ser els únics que van aconseguir acabar en el verd aquest dimarts. Amb una pujada d'un 0,88% a Xangai i del 2,23% a Xenzhen. Mentrestant, el Nikkei s'ha deixat un 0,44%, el Hang Seng d'Hong Kong, tanca gairebé pla, el Kospi i la borsa de Singapur cedeixen un 0,5% i els mercats del pacífic cedeixen un 0,2% de mitjana.

contador