Santander Pensiones gestionarà el nou fons públic de pensions d'ocupació

Ha estat elegit pel Ministeri d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions

Aitor Pereira
Bolsamania | 21 jul, 2023 17:43
ep archivo   logo de banco santander 20230719113504
BANCO SANTANDER - Archivo

Banco Santander

4,559

17:35 20/09/24
-0,90%
-0,04

Santander Pensions ha estat seleccionada pel Ministeri d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions com una de les cinc entitats que participarà al Fons de Pensions d'Ocupació de Promoció Pública (FPEPP), una figura que s'ha creat per fomentar l'estalvi col·lectiu enfront de l'individual i estendre la previsió social complementària a pimes i autònoms, ha informat l'entitat bancària.

El contracte amb el Ministeri, la durada del qual és de cinc anys, "es formalitzarà en les properes setmanes", i la gestora oferirà tres FPEPP, cadascun amb un perfil diferent: Renda Fixa, Renda Fixa Mixta i Renda Variable.

"Els tres perfils de risc busquen generar rendiments consistents, amb una diversificació adequada i aprofitant les millors oportunitats d'inversió globals, gràcies a les capacitats i experiència de Santander Asset Management i Santander Pensions en la gestió de plans i assegurances col·lectives. La gestió d'aquests plans incorporarà criteris de sostenibilitat en la selecció de les inversions", indica José González, director de Pensions i i Previsió Col·lectiva de Santander Pensions.

Per part seva, Nicolás Barquero, CEO de Santander Asset Management Espanya, destaca que "la planificació de l'estalvi per a la jubilació és clau i el nou marc regulador i fiscal obre una excel·lent oportunitat per a pimes i autònoms".

"A Banc Santander estem preparats per recolzar aquesta iniciativa dotant-la de la major capil·laritat possible a tot el territori nacional i, a més, hem desenvolupat una plataforma digital que facilita i crea una excel·lent experiència tant per a promotors com per a partícips", afegeix.

contador