Trump reprèn la seva guerra a Twitter amb els mitjans només aterrar als Estats Units

Durant el temps que ha estat a l'estranger no s'ha manifestat a les xarxes sobre les últimes polèmiques

  • Res més tornar al seu país, el president americà ha mostrat el seu descontentament amb aquells mitjans que, segons ell, creen notícies falses
  • Trump s'ha referit directament a Theresa May i ha dit que estava "molt enutjada" per les filtracions sobre els atemptats de Manchester
Nieves Amigo
Bolsamania | 29 mai, 2017 15:37 - Actualitzat: 15:37
donald trump
Donald Trump, president dels EUA

Donald Trump ha tornat del seu primer viatge oficial a l'estranger i ho ha fet amb ganes. Mentre ha estat fora del seu país, el president dels Estats Units ha estat en silenci sobre les últimes filtracions que el relacionen amb diversos escàndols -fins i tot sobre aquelles que implicaven directament el seu gendre, Jared Kushner- però, només aterrar als Estats Units, ha decidit continuar amb la seva particular guerra amb els mitjans de comunicació, llançant un reguitzell de missatges a través del seu Twitter, tal com sol ser habitual amb ell.

Trump va començar amb els tuits diumenge al matí per felicitar el republicà Greg Gianforte per la seva victòria de divendres a Montana malgrat que Gianforte havia colpejat un reporter.

Posteriorment, el president dels Estats Units va llançar un altre tuit afirmant que el seu viatge de nou dies a l'estranger "va ser un gran èxit per als Estats Units", el qual van seguir una altra sèrie de missatges criticant les informacions basades en filtracions. "Al meu entendre, moltes de les fuites que surten de la Casa Blanca són mentides fabricades pels mitjans", va dir el president dels Estats Units en un altre dels seus tuits, alhora que mostrava els seus dubtes sobre totes aquelles informacions que citin "fonts" sense donar noms concrets.

Trump també va deixar constància del seu malestar (ha utilitzat, fins i tot, exclamacions per accentuar) per les filtracions sobre els atemptats de Manchester que van provocar l'enuig de Theresa May, la primera ministra britànica. El president dels Estats Units va assenyalar que May "estava molt enutjada" i que li va donar "detalls complets" d'aquestes filtracions (The New York Times va publicar imatges que mostraven part dels explosius utilitzats a l'atac, així com la identitat del terrorista. Tot això es va filtrar, suposadament, des de l'Administració de Trump).

"Els falsos mitjans de comunicació treballen dur per desacreditar i degradar l'ús que faig de les xarxes socials perquè no volen que els EUA senti la veritable història!", concloïa Donald Trump al seu últim tuit, fins al moment, publicat fa nou hores.

contador