Feijóo promet baixar l'IRPF als que cobrin menys de 40.000 euros l'any

El líder del PP assegura que posarà en marxa aquesta mesura durant els primers cent dies del Govern

Irene Hernández
Bolsamania | 26 jun, 2023 14:57
ep el presidente del pp alberto nunez feijoo interviene durante un acto del pp este viernes en
Laia Solanellas - Europa Press

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha promès baixar l'IRPF als que cobrin menys de 40.000 euros a l'any si surt vencedor de les eleccions generals del 23 de juliol. A més, ha assegurat que posarà en marxa aquesta mesura durant els primers cent dies de Govern.

Feijóo ha presentat aquest dilluns el seu programa econòmic en un acte en què ha assenyalat que "Espanya no es pot permetre quatre anys més de populisme econòmic". Tot i això, encara no ha donat a conèixer totes les polítiques econòmiques que pretén implementar.

Per això, el cap dels populars s'ha marcat dos objectius: superar els 22 milions d'afiliats a la Seguretat Social i que Espanya es concerti en una de les tres economies que creixin més d'Europa. "La prioritat és aconseguir el màxim creixement possible de lʻeconomia espanyola", ha dit.

Pel que fa a les mesures enfocades en l'ocupació, Feijóo ha anunciat la creació d'un xec formació destinat a fer que els aturats puguin actualitzar-se i triar on fer cursos per aconseguir un lloc de treball.

contador